Søk

Nannestad kommunes Stipend for lovende utøvere

Nannestad kommunes Stipend for lovende utøvere ble i dag tildelt ei av 'våre" jenter! Vi er utrolig stolt av henne, og ønsker henne lykke til i Trondheim på NTNU hvor hun skal studere kunsthistorie!

Nannestad husflidslag har hatt mange unge innom Ung husflid, og flere av disse har etter hvert som de har blitt tenåringer vært med aktivt i driften av både ung husflid og Sommerskolen.
Ei av disse er Stella Natalie Røvig født i 2001.
Hun har vært aktiv i husflidslaget gjennom Ungdomsflid - en aktivitet for de over 13 år. Dette har blitt en aktivitet som flere husflidslag i Norge har kopiert fra oss.
I tillegg har hun flere år vært instruktør på Sommerskolen, både som hjelpelærer og hatt ansvar for egne grupper.
Stella har i mange år drevet med maling. Hun har vært aktiv på Kulturskolen, og husflidslaget har også sponset weekendkurs på henne i Oslo.
Det vi ser er er en ung jente som ikke er redd for å gå sin egen vei, og har i sitt arbeide en egen stil. Gå gjerne inn på Instragram og se på hennnes arbeide som hun deler der - Stellabellaen_art
Hun har hatt utstilling på biblioteket for kort tid tilbake.
Jeg har hatt gleden av å jobbe med Stella over mange år, og lært henne å kjenne. Hun er engasjert i kunst og kultur, og det er en glede å kunne diskutere arkitektur og kunst med ei så ung og reflektert jente.
Jeg ser for meg en framtidig kunstner i henne!
På vegne av Nannestad husflidslag og meg selv vil jeg derfor nominere henne til Nannestad kommunes stipend til lovende utøvere!
Hun er en kandidat som vil vokse på et slikt stipend, og som fortjener en oppmerksomhet og anerkjennelse for kunsten sin!

Se også...