Karse i eggeskall

Våren kommer, la det spire og gro i vinduskarmen!

Du trenger:
- Karsefrø
- Tomt eggeskall eller blomsterpotte
- Tørkepapir, bomull el.
- Vann

Slik gjør du:
- Legg litt krøllet tørkepapir eller bomull i en bloslterpotte, eggeskall, kopp eller lignende.
- Vann papiret eller bomullen lett, og dryss over noen karsefrø.
- Vann litt hver dag, frøene må ikke bli tørre.
- Sett eggeskallet eller krukka i vinduskarmen og følg med!
- Det tar ikke mer enn 2-3 dager, så begynner frøene å røre på seg.
- Karsen kan brukes som krydder på brødskive med ost, skinke, leverpostei..., eller bare til pynt.

Lykke til med våren!

Foto og tekst: Elin Gilde Garvin

 


 

 

© Norges Husflidslag | Org nr: 970 168 990 |
Nettsider utviklet av Tress Design

^