Søk

Ny nettside er åpnet!

Ung Husflid innleder feiringen av sitt 10års jubileum, åpning av ny nettside! Nettsiden har fått noen nye funksjoner, fargerik layout, mer informasjon og er enklere i bruk!

Nettsiden startet som en informasjon og inspirasjonskanal, for voksne som skulle arrangere aktiviteter for barn og unge. Etter hvert som tiden har gått og aktiviteten har vokst, har behovene endret seg. Flere unge brukere er kommet til og det har blitt behov for større flesibilitet  til bruk på telefon, nettbrett og PC . Ny layout gir deg en dose glade farger inn i Ung Husflid aktiviteter og fyldige sider med ting å lage.

En av nyhetene er NY aktivitetskalender. Her sorteres kurs og arrangement på dato. Intet arrangement for lite eller stort, det er opp til dere å melde inn arrangementene. Se her...

Reflid er tatt inn som eget tema under "ting å lage". Vi stenger Reflid som egen bloggside og mye fra dagens Reflid-blogg, havner etterhvert her. Se her..

Søkerfelt er på plass øverst i høyre hjørne. Gimber og Katta har tatt en liten pust i bakken og overlatt plassen til et søkerfeltet. Det gir deg større mulighet til raskt å finne det du leter etter.

Mye er gjenkjennelig. Vi har ikke endret for endringens skyld, men ønsker å gi deg et bedre tilbud.

Noen oppgraderinger gjenstår og mer nytt stoff, kommer jevnt og trutt ut over våren...

Vi ønsker deg velkommen til å ta ibruk nettsiden!
La deg inspirere og sett igang....